برگزاری جلسه برنامه نان کامل و بازدید از کارخانه آرد شعله
برگزاری جلسه برنامه نان کامل و بازدید از کارخانه آرد شعله
در راستای اجرای برنامه ملی ارتقای کیفیت نان و ترویج مصرف نان کامل، جلسه «برنامه نان کامل» با حضور مهندس پژمان معاون محترم هماهنگی و برنامه ریزی فرماندار ، مدیران و کارشناسان جهاد کشاورزی ، اتاق اصناف ، اتحادیه نانوایان و تعدادی از نانوایان مجری این برنامه در محل سالن مدیریت کارخانه آرد شعله با مدیریت مهندس توتونچی در مورخ 5/8/1404 برگزار گردید .
در این نشست، ابعاد مختلف اجرای برنامه از جمله استانداردسازی تولید نان کامل، آموزش نانوایان، نظارت بهداشتی و راهکارهای ترویج مصرف نان سالم در شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.
مهندس افشه ریاست محترم دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی بر اهمیت تأمین غذای سالم و نقش نان در امنیت غذایی جامعه تاکید نموده و اظهار داشت:« نان کامل به عنوان یکی از پایههای تغذیه سالم، نقش مؤثری در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر دارد و باید با همکاری بین بخشی، زمینه دسترسی مردم به نان سالم و باکیفیت فراهم شود.»


نظر دهید