لیست اخبار صفحه :1
کارگروه برون بخشی بهبود کیفیت و سلامت نان
کارگروه برون بخشی بهبود کیفیت و سلامت نان

کارگروه برون بخشی بهبود کیفیت و سلامت نان

اولین کارگروه برون بخشی برنامه بهبود کیفیت و سلامت نان یکی از برنامه‌های اولویت دار سند ملی امنیت غذا و تغذیه در مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دزفول برگزار گردید .

اولین کمیته تخصصی دانشگاهی نان کامل برگزار گردید.
اولین کمیته تخصصی دانشگاهی نان کامل برگزار گردید.

اولین کمیته تخصصی دانشگاهی نان کامل برگزار گردید.

اولین نشست تخصصی دانشگاهی کمیته نان کامل در راستای سند ملی امنیت غذا و تغذیه در دفتر ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی دزفول توسط دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه ( ساغ ) در مورخ 16آبان 1402 برگزار گردید.

اولین جلسه دانشگاهی بررسی سند امنیت غذا و تغذیه در مورخ 29/07/1402 با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی دزفول و معاونین به همت دبیرخانه ساغ برگزار گردید.
اولین نشست دانشگاهی بررسی سند امنیت غذا و تغذیه برگزار شد.

اولین جلسه دانشگاهی بررسی سند امنیت غذا و تغذیه در مورخ 29/07/1402 با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی دزفول و معاونین به همت دبیرخانه ساغ برگزار گردید.

اولین جلسه دانشگاهی بررسی سند امنیت غذا و تغذیه در مورخ 29/07/1402 با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی دزفول و معاونین به همت دبیرخانه ساغ برگزار گردید. در این جلسه ضمن بررسی سند ، راهبردها و اقدامات لازم برای رسیدن به اهداف بیان شده در سند مورد بررسی و بحث قرار گرفت.

    دسترسی سریع
    دسترسی سریع
    خدمات الکترونیک
    تنظیمات قالب