اولین نشست دانشگاهی بررسی سند امنیت غذا و تغذیه برگزار شد.
اولین جلسه دانشگاهی بررسی سند امنیت غذا و تغذیه در مورخ 29/07/1402 با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی دزفول و معاونین به همت دبیرخانه ساغ برگزار گردید.
اولین جلسه دانشگاهی بررسی سند امنیت غذا و تغذیه در مورخ 29/07/1402 با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی دزفول و معاونین به همت دبیرخانه ساغ برگزار گردید. در این جلسه ضمن بررسی سند ، راهبردها و اقدامات لازم برای رسیدن به اهداف بیان شده در سند مورد بررسی و بحث قرار گرفت.
اولین جلسه دانشگاهی بررسی سند امنیت غذا و تغذیه در مورخ 29/07/1402 با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی دزفول و معاونین به همت دبیرخانه ساغ برگزار گردید. در این جلسه ضمن بررسی سند ، راهبردها و اقدامات لازم برای رسیدن به اهداف بیان شده در سند مورد بررسی و بحث قرار گرفت.
جناب آقای دکتر خسرو پناه ریاسات محترم دانشگاه د ر خصوص اهمیت امنیـت غذایـی بیان داشتند زیـربنـای امنیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسـی و از وجوه مهم امنیـت ملـی هر کشــوری امنیت غذایی می باشد و این امر زمـانی تحقق مییابد که همه مردم همواره به غذای کافی، سالم و مغذی برای برخورداری از یک زنـدگی سـالم و فعـال دسترسـی داشـته باشند. تامین، ایمنی و امنیت غذایی از منظـر ارزشهای بنیادیـن، از مهمتریـن حقـوق فـرد و جامعــه محســوب میشــود.
شـورای عـالی سـلامت و امنیت غذایی کشور با برگزاری جلسات متعدد کارگروه تلفیق و تجمیع اسناد و کارگروه تخصصـی با کلیه ذینقشان کشوری، سند پشتیبان امنیت غذایی را در ٦ حیطه فراهمی، دسترسی، مصرف و سـلامت تغذیـهای، سـلامت ایمنی و کیفیت غذا، سلامت آب آشامیدنی و تاب آوری (ثبات و پایداری) تهیه و تنظیم نموده و جهت اجرا در اختیار دبیرخانه های شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاهها قرار داده است در همین راستا اولین نشست بررسی این سند در تاریخ 29/7/1402 با حضور دکتر خسرو پناه ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی دزفول و و معاونین محترم در دفتر رئیس دانشگاه به همت دبیرخانه ساغ دانشگاه تشکیل شد و ضمن بررسی سند و اهداف آن توسط ریاست محترم دانشگاه ، رویکرد این دانشگاه در اجرای آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نظر دهید