• // - 08:58
  • بازدید: 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
کارگروه برون بخشی بهبود کیفیت و سلامت نان

کارگروه برون بخشی بهبود کیفیت و سلامت نان

اولین کارگروه برون بخشی برنامه بهبود کیفیت و سلامت نان یکی از برنامه‌های اولویت دار سند ملی امنیت غذا و تغذیه در مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دزفول برگزار گردید .

جلسه برون بخشی بهبود کیفیت و سلامت نان تشکیل شد

 

اولین جلسه برون بخشی بهبود کیفیت و سلامت نان، یکی از برنامه‌های اولویت دار سند ملی امنیت غذا و تغذیه در مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد  با حضور فرمانداری محترم شهرستان ، ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و همچینین معاونین محترم غذا و دارو و بهداشت دانشگاه و سایر ذینقشان در زنجیره گندم، آرد و نان برگزار شد.

در این جلسه ضمن اشاره به پویش ملی سلامت و تاکید برمصرف نان کامل در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری‌ها غیر واگیر. از جمله مشکلات قلبی عروقی، دیابت، مشکلات گوارشی و اساتید محترم مرکز تحقیقات مشهد و البرز و همچینین مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد نتایج عملکرد و تحقیقات علمی و میدانی (بازرسی و نمونه برداری از آرد نانوایی ها و کارخانه آرد  شهرستان ) را ارائه نمودند و فرمودند که گندم و آرد تولیدی دزفول طبق تحقیقات به عمل آمده از بهترین نوع گندم و آر تولیدی در کشور و استان می باشد و البته برای تولید نان با کیفیت باید فرآیند پخت نان در نانوایی ها اصلاح یابد .سپس براساس مستندات علمی به بررسی راهکارهای ارتقائ کیفیت نان شهرستان پرداختند و در ادامه هریک از نمایندگان ادارات ذیربط نقطه  نظرات خود را در این خصوص بیان نمودند.

مهندس افشه رئیس دبیرخانه ساغ دانشگاه دزفول فرمودند که در این جلسه مقرر گردید که ظرف مدت یک هفته نشست فنی و تخصصی این فرآیند به همت فرمانداری محترم شهرستان تشکیل گردد تا ضمن بررسی برنامه و رفع موانع موجود، با استعانت از خداوند متعال و همت مسئولین محترم شهرستان ظرف مدت یک ماه برنامه نان کامل در شهرستان  به مرحله اجرا برسد.  

  • گروه خبری : اطلاعیه ها
  • کد خبر : 16122
کلمات کلیدی
علی افشه

علی افشه

تصاویر

دسترسی سریع
دسترسی سریع
خدمات الکترونیک
تنظیمات قالب