• 1404/08/06 - 08:53
  • بازدید: 13
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
برگزاری جلسه برنامه نان کامل و بازدید از کارخانه آرد شعله

برگزاری جلسه برنامه نان کامل و بازدید از کارخانه آرد شعله

 

 

    در راستای اجرای برنامه ملی ارتقای کیفیت نان و ترویج مصرف نان کامل، جلسه «برنامه نان کامل» با حضور مهندس پژمان معاون محترم هماهنگی و برنامه ریزی فرماندار ، مدیران و کارشناسان جهاد کشاورزی ، اتاق اصناف ، اتحادیه نانوایان و تعدادی از نانوایان مجری این برنامه در محل سالن مدیریت کارخانه آرد شعله با مدیریت مهندس توتونچی در مورخ 5/8/1404 برگزار گردید .

در این نشست، ابعاد مختلف اجرای برنامه از جمله استانداردسازی تولید نان کامل، آموزش نانوایان، نظارت بهداشتی و راهکارهای ترویج مصرف نان سالم در شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.

 مهندس افشه ریاست محترم دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی  بر اهمیت تأمین غذای سالم و نقش نان در امنیت غذایی جامعه تاکید نموده و اظهار داشت:« نان کامل به عنوان یکی از پایه‌های تغذیه سالم، نقش مؤثری در پیشگیری از بیماری‌های  غیرواگیر دارد و باید با همکاری بین بخشی، زمینه دسترسی مردم به نان سالم و باکیفیت فراهم شود.»

 

  • گروه خبری : اطلاعیه ها
  • کد خبر : 19487
کلمات کلیدی
علی افشه

علی افشه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

دسترسی سریع
دسترسی سریع
خدمات الکترونیک
تنظیمات قالب